Routebeschrijving

  1. Home
  2. Routebeschrijving

Binnenkomst

Fysiotherapie praktijk Comeback Training en Fysiotherapie is gevestigd in het pand van B&S . Het adres is Rijksstraatweg 7 3316EE Dordrecht (tussen Drechtwerk en café de Wilhelminaboom).

Als u het terrein van B&S oprijdt moet u bij de slagboom aanbellen om binnen gelaten te worden. Voor 8:00 en na 18:00 is de receptie bij B&S gesloten. U kunt dan naar ons bellen (078-20 491 02) zodat wij het hek/de slagboom en de deur kunnen openen.

B&S vooraanzicht

Parkeren voor de fiets/auto

U kunt uw fiets stallen in het fietsenhok die u kunt vinden onder de loopbrug door naar rechts. Parkeren kan op het terrein van B&S (achter het fietsenhok zijn ook parkeerplekken). Om bij de fysiotherapie ruimte te komen moet u in het hoofdgebouw zijn (het linker gebouw bij binnenkomst). Binnen kunt u zich melden bij de balie waar de receptionist(e) u de weg wijst, of een collega loopt met u mee naar de fysiotherapie ruimte.

Route

Vanaf de A16/N3

Vanaf de A16 neemt u afrit 20 (’s-Gravendeel, Oud-Beijerland, Papendrecht). Na de afrit van de A16 evenals aan het einde van de N3 volgt u de borden richting (industriegebied) Dordrecht-West. Letop! Vrij kort na de afslag van de A16/het einde van de N3 moet u de twee rechtse banen aanhouden! Eenmaal op de Rijksstraatweg zal u B&S aan uw linker hand zien.

Vanuit de wijken Wielwijk/Crabbehof/Dordtse Hout en Krispijn/Centrum

Vanaf de Mijlweg of Copernicusweg slaat u af richting de Rijksstraatweg. Na de eerste zijweg aan de rechter zijde bevind de ingang van B&S zich aan uw rechter kant.

Let op! Voordat U het terrein van B&S af/oprijdt moet u een fietspad oversteken. Fietsers komen hier van twee kanten!

Menu