Routebeschrijving

Binnenkomst

Fysiotherapie praktijk Comeback Training en Fysiotherapie is gevestigd in het pand Stokholm. Het adres is Wolwevershaven 30 3311AW Dordrecht. Rechts naast de deur kunt u aanbellen zodat we de deur voor u open kunnen doen.

Looproute in het gebouw Stokholm

Er zijn op 2 plaatsen in het gebouw behandelkamers aanwezig van Comeback Training en Fysiotherapie. Heeft u een afspraak op de begane grond? Dan loopt u vanaf de voordeur recht naar achteren. U loopt vanzelf de wachtkamer in van de behandelkamer op de begane grond. Hier is ook de trainingszaal.

Heeft u een afspraak op de 4e verdieping? Dan loopt u vanaf de voordeur naar achteren waar de lift aan de rechter kant zit. Op de 4e verdieping loopt u vanuit de lift naar rechts door de dubbele deur heen. Gelijk linksachter na de dubbele deur is de garderobe, de wachtkamer is door de 22 deur aan de linker kant.

Looproute begane grond gebouw Stokholm
Looproute 4e verdieping gebouw Stokholm

Route

Vanaf de spuiboulevard

Vanaf de spuiboulevard slaat u af naar de prinsenstraat en rijdt u tot voorbij de grote kerk. Vervolgens neemt u de laatste afslag naar rechts de houttuinen op. Rijd rechtdoor totdat het niet meer kan en dan naar links de aardappelmarkt op. Rijd rechtdoor tot over het water en ga dan naar rechts naar de wolwevershaven. Na ongeveer 100 meter is aan de linker kant het gebouw Stokholm (wolwevershaven 30) te zien.